自然主义

客户:
朗诗
设计年份 :
2016 年
面积 :
2.65万平方米
项目地址 :
Client:
Landsea
Year :
2016 year
Area :
2.65 square meters
Address :

太行瑞宏朗诗金沙城展示区 Taihang Ruihong·Landsea·Jinsha City Sales Gallery

主入口外侧的大地艺术设计是整个展示区最壮丽的亮点,线性的台地式地形充满了强烈的现代感特色和几何趣味。层次感丰富的线性水景与台地式地形融为一体,点缀以色彩丰富的绿植,透出恰到好处的亲近感,希望藉此来为主入口营造出一种积极、乐观和欢迎的情绪。镜面水池与大面积阳光草坪的结合,一种简约对简约的回应,创造了亲切的休憩空间,自然而舒适。

The art of earth by main entrance is the most glamorous part of the sales gallery for this project. One could be easily attracted by the modern aesthetic perception and geometrical charm expressed through the linear step-like landform. Moreover, the combination of linear water features and step-like landform, decorated by colorful flowers and shrub, forms a kind of positive, optimistic and welcoming feeling to visitors. Whats more after walking in, specular ponds and immense green lawns, a resonation between simplicity and simplicity, create very natural and cozy leisure space for visitors who walk in.